Політика конфіденційності

Вступ

Конфіденційність користувачів Нашого веб-сайту має велике значення для Нас, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту. Дані правила пояснюють, як ми використовуємо вашу персональну інформацію.
«Персональні дані і відомості» означають дані, які ідентифікують особисто Вас, як окремо, так і в комбінації з іншою інформацією, доступною нам. Приклади персональних відомостей включають в себе Ваше ім’я, адреса, адреса електронної пошти, та інші відомості, які Ви можете надавати, коли користуєтеся Нашим Сайтом.

Погоджуючись із використанням файлів-cookie при першому відвіданні Нашого веб-сайту, відповідно до положень даних Правил, Ви надаєте нам дозвіл на використання файлів-cookie при кожному вашому наступному візиті.

Що охоплює дана Політика

Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику Конфіденційності («Політика»), щоб зрозуміти Наші принципи обробки Ваших Персональних Даних. Дана Політика поширюється на осіб, які взаємодіють з «Ліхтарик» в якості споживачів («Ви»). У цій Політиці пояснюється, як Ваші Персональні Дані збираються, використовуються і розголошуються  «Ліхтарик» («Ліхтарик», ФОП Федунишин Іван Ярославович, «Ми», «Нас»/ «Нам»). Тут також зазначено, як Ви можете отримати доступ до своїх Персональних Даних, які Ми маємо, і оновити їх, та вибрати яким чином Ми можемо використовувати Ваші Персональні Дані.

Ця Політика охоплює як Нашу діяльність в мережі Інтернет, так і поза його межами, включаючи Персональні Дані, які ми збираємо за допомогою різноманітних каналів, таких як веб-сайти, додатки, соціальні мережі, службу взаємодії зі споживачами, пункти продажу та різні заходи. Зауважте, що ми можемо збирати Персональні Дані з різних джерел (веб-сайти, рекламні заходи та події). Враховуючи це, ми об’єднуємо Персональні дані, які спочатку були зібрані різними підрозділами Ліхтарик або партнерами Ліхтарик.

Якщо Ви не надаєте Нам необхідні Персональні Дані (ми повідомимо вам, коли це відбудеться, наприклад, зазначаючи цю інформацію в реєстраційних формах), ми не зможемо надати Вам Наші послуги, для надання яких вони необхідні.

1.Джерела Персональних Даних

Ця Політика стосується Персональних Даних, які Ми отримуємо від Вас або про Вас, за допомогою методів, описаних нижче, з наступних джерел:

Веб-сайти. Сайт під Нашими власними доменами/адресами URL та сторінки, які Ми запускаємо в соціальних мережах, таких як Facebook («Веб-сайти»).

Електронна пошта, текстові та інші електронні повідомлення. Взаємодія між Вами та Нами шляхом електронної комунікації.

Реєстраційні форми. Електронні, паперові або аналогічні форми, які Ми збираємо за допомогою пошти, під час опитувань, конкурсів та інших рекламних акцій або подій.

Взаємодія з Нашою рекламою. Взаємодія з Нашими рекламними оголошеннями (наприклад, якщо Ви взаємодієте з одним із Наших рекламних оголошень на сторонньому веб-сайті, ми можемо отримати інформацію про таку взаємодію).

Дані, які Ми створюємо. В ході Нашої взаємодії з Вами ми можемо створювати Персональні Дані щодо Вас.

Дані з інших джерел. Соціальні мережі (наприклад, Facebook, Google), маркетингові дослідження (якщо зворотний зв’язок не надається на анонімній основі), сторонні агрегатори даних, партнери у проведенні акцій, публічні джерела.

2.Збір Персональних Даних

Збору, зберіганню та використанню підлягають наступні типи персональних даних:

  1. Особиста контактна інформація. Включає будь-яку інформацію, яку Ви надаєте Нам, що дозволить Нам зв’язатися з Вами, таку як Ваше ім’я, поштова адреса, адреса електронної пошти, дані соціальної мережі або номер телефону.
  2. Інформація про Ваш комп’ютер, включаючи вашу IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера та операційну систему; Якщо Ви отримуєте доступ до веб-сайту через мобільний пристрій, наприклад, смартфон, зібрана інформація також включатиме, у випадках, коли це дозволено, унікальний ідентифікатор вашого пристрою, ідентифікатор реклами, географічне розташування та інші подібні дані мобільних пристроїв.
  3. Інформація про Ваші відвідування та використання цього веб-сайту, включаючи реферальні джерела, протяжність візитів, переглянуті сторінки та шляхи навігації по сайту;
  4. Інформація про адресу вашої електронної пошти, яку Ви використали для реєстрації на Нашому веб-сайті, ім’я користувача, Ваш пароль та/або контрольне запитання та відповідь
  5. Інформація, яку Ви ввели під час створення профілю на Нашому веб-сайті – наприклад, ваше ім’я, зображення у вашому профілі, стать, дата народження, сімейний статус, хобі та інтереси, освіта та місце роботи;
  6. Інформація, така, як Ваше ім’я та адреса електронної пошти, які Ви вказали під час оформлення підписок на Наші поштові повідомлення та/або розсилки;
  7. Інформація, яку Ви ввели під час використання сервісів Нашого веб-сайту;
  8. Інформація, яка генерується при використанні Нашого веб-сайту, включаючи інформацію про час, частоту та умови його використання;
  9. Інформація, яку Ви розмістили на Нашому сайті з метою публікації її в Інтернеті, включаючи ваше ім’я користувача, зображення профілю та зміст Вашої публікації;
  10. Інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які Ви надсилали нам електронною поштою або через Наш веб-сайт, включаючи зміст повідомлення та мета дані;
  11. Будь-яка інша персональна інформація, яку Ви надіслали Нам.
  12. Дослідження ринку та відгуки споживачів. Будь-яка інформація, якою Ви добровільно ділитесь з Нами про Ваш досвід використання Наших послуг.
  13. Інформація із соціальних мереж. Будь-яка інформація, якою Ви ділитеся публічно в соціальній мережі, або інформація, яка є частиною вашого профілю в соціальній мережі (наприклад, у Facebook), і ділитися якою з Нами, Ви дозволяєте соціальній мережі. Наприклад, основна інформація Вашого облікового запису (це може бути ім’я, адреса електронної пошти, стать, дата народження, місто проживання, фото профілю, ідентифікатор користувача, список друзів і т.п.) і будь-яка інша додаткова інформація, якою Ви дозволяєте ділитися соціальній мережі. Ми отримуємо інформацію з Вашого профілю (або частину інформації) в соціальній мережі кожного разу, коли Ви взаємодієте зі сторінкою Ліхтарик в соціальній мережі, такій як Facebook, кожного разу, коли Ви використовуєте плагіни соціальних мереж, що інтегровані в веб-сайт Ліхтарик  (наприклад, Facebook Connect), або кожного разу, коли Ви взаємодієте з нами через соціальні мережі. Щоб дізнатися більше про те, як Ліхтарик отримує вашу інформацію із соціальної мережі, або відмовитися від надання такої інформації в соціальній мережі, будь-ласка, відвідайте веб-сайт відповідної соціальної мережі.

Перед тим, як розкрити для нас персональну інформацію третьої особи, Ви маєте отримати згоду цієї особи як на розкриття, так і на обробку цієї інформації у відповідності до даних правил.

3.Використання Вашої Персональної інформації

Персональна інформація, яку Ви передали Нам через Наш веб-сайт, буде використовуватися задля цілей, зазначених в цих правилах або на відповідних сторінках веб-сайту. Ми можемо використовувати вашу персональну інформацію в наступних цілях:

  1. Обслуговування_споживачів. Ми використовуємо Ваші Персональні Дані в цілях обслуговування споживачів, включаючи відповіді на Ваші запити. Зазвичай це вимагає використання певної персональної контактної інформації та інформації стосовно причин Вашого запиту (наприклад, статус замовлення, технічна проблема, питання/скарга щодо продукції, загальні питання і т. п.).;
  2. Персоналізація Нашого веб-сайту для вас;
  3. Надання вам можливості користуватися сервісами, доступними на Нашому веб-сайті;
  4. Падання вам послуг;
  5. Надсилання вам повідомлень, рахунків та нагадувань про сплату, та отримання платежів від вас;
  6. Надсилання вам немаркетингових комерційних повідомлень;
  7. Надсилання вам електронною поштою повідомлень, які Ви спеціально запросили;
  8. Надсилання вам електронної розсилки, якщо Ви її замовили (ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати електронні розсилки від нас);
  9. Надсилання вам маркетингових повідомлень стосовно Нашої ділової активності або ділової активності старанно відібраних сторонніх компаній, яка, на Нашу думку, може вас зацікавити, шляхом публікацій або, якщо Ви конкретно надали на це згоду – шляхом надсилання електронної пошти або за рахунок використання подібних технологій (ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати маркетингові повідомлення);
  10. Надання стороннім компаніям статистичної інформації про Наших користувачів (проте, ці сторонні компанії не матимуть змоги ідентифікувати жодного окремого користувача з цих даних);
  11. Обробка запитів та скарг, зроблених Вами або на Вас, і які стосуються Нашого веб-сайту;
  12. З метою забезпечення безпеки Нашого сайту та попередження шахрайства;
  13. Соціальні мережі: Ми використовуємо Ваші Персональні Дані, коли Ви використовуєте функції соціальних мереж, наприклад, функцію «Like»,   щоб показувати Вам рекламу та взаємодіяти з вами в соціальних мережах. Ви можете дізнатись більше про те, як ці функції працюють, а також які дані Вашого профілю Ми отримуємо, і дізнатися, як Ви можете відмовитися від такого використання Ваших Персональних Даних, переглянувши політику конфіденційності у відповідних соціальних мережах.

Якщо Ви надали персональну інформацію для публікації на Нашому веб-сайті, ми опублікуємо її. Ваші налаштування конфіденційності можуть використовуватись для обмеження публікації ваших персональних даних на Нашому веб-сайті, і можуть регулюватися за допомогою засобів управління конфіденційністю на веб-сайті.

Без Вашої чітко вираженої згоди Ми не будемо передавати Вашу персональну інформацію жодній сторонній компанії для прямого маркетингового використання цією, або будь-якою іншою сторонньою компанією.

4.Розкриття персональної інформації

Ми лишаємо за собою право розкрити Вашу персональну інформацію для будь-якого з Наших працівників, керівників, страхувальників, професійних радників, агентів, постачальників або субпідрядників, в об’ємі та цілях, визначених в цих правилах.

Ми лишаємо за собою право розкрити Вашу персональну інформацію:

  1. В тих випадках, в яких цього від Нас вимагає Закон;
  2. У зв’язку з будь-яким поточними або майбутніми судовими процесами;
  3. З метою встановлення, реалізації або захисту Наших законних прав (включаючи надання інформації іншим сторонам задля запобігання шахрайству або зниження кредитних ризиків);
  4. Персональна інформація, які Ви публікуєте на Нашому веб-сайті, через Інтернет, може бути доступна в усьому світі. Ми не можемо перешкодити її використанню, або неправомірному використанню в злочинних цілях, сторонніми особами.

Ми не будемо розкривати Вашу персональну інформацію третім особам, за виключенням випадків, зазначених в цих правилах.

5. Збереження персональної інформації

1.Розділ 5 встановлює правила та процедури компанії щодо збереження персональної інформації. Дані правила та процедури призначені для забезпечення виконання Нами Наших юридичних зобов’язань щодо збереження та видалення персональної інформації.

2.Персональна інформація, яку Ми обробляємо з певною метою або в певних цілях не повинна зберігатися довше, ніж потрібно для досягнення цієї мети або цих цілей.

3.Незважаючи на інші положення Розділу 5, Ми будемо зберігати документи (включаючи електронні документи), які містять персональну інформацію:

а) в тих випадках, в яких цього від Нас вимагає Закон;

б)якщо Ми вважатимемо, що ці документи можуть мати відношення до будь-якого поточного або майбутнього судового розгляду; та

в) з метою встановлення, реалізації або захисту Наших законних прав (включаючи надання інформації іншим сторонам задля запобігання шахрайству або зниження кредитних ризиків).

 Заходи, що вживаються в операційному середовищі. Ми зберігаємо Ваші Персональні Дані в операційному середовищі з використанням відповідних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому доступу. Ми дотримуємося високих стандартів захисту Персональних Даних. Передача інформації через мережу Інтернет, на жаль, не є повністю безпечною, і хоча Ми зробимо все можливе, щоб захистити Ваші Персональні Дані, Ми не можемо гарантувати повну безпеку даних під час передачі через Наші веб-сайт.

Важливо, щоб Ви також сприяли безпечному зберіганню Ваших Персональних Даних. При реєстрації облікового запису в мережі Інтернет, будь-ласка, переконайтеся, що Ви вибрали пароль, який буде важко відгадати іншим і ніколи його нікому не повідомляйте. Ви відповідальні за конфіденційне зберігання Вашого пароля та будь-яке використання Вашого облікового запису. Якщо Ви використовуєте загальнодоступний або чужий комп’ютер, ніколи не обирайте функцію запам’ятовування Вашого імені користувача/адреси електронної пошти або паролю і переконайтеся що Ви виходите зі свого облікового запису кожного разу, коли Ви залишаєте комп’ютер. Вам також слід використовувати налаштування конфіденційності, які Ми надаємо на Нашому сайті.

6.Захист Вашої Персональної інформації

1.Ми будемо вживати достатні технічні та організаційні заходи для попередження втрати, протиправного використання чи підробки вашої персональної інформації.

2.Всю надану Вами персональну інформацію ми будемо зберігати на Наших захищених (як паролем, так і фаєрволами) серверах.

3.Всі електронні фінансові транзакції, здійснені за допомогою Нашого сайту, будуть захищені технологією шифрування даних.

4.Ви підтверджуєте своє ознайомлення з тим фактом, що передача інформації через Інтернет є по суті є незахищеною, і ми не можемо гарантувати захист даних, надісланих через всесвітню мережу.

5.Ви несете повну відповідальність за збереження свого пароля для доступу на Наш веб-сайт в таємниці. Ми ніколи не будемо запитувати ваш пароль (за виключенням випадків, коли Ви намагаєтесь увійти до свого облікового запису на Нашому сайті).

7.Зміни та поправки

Ми лишаємо за собою право періодично вносити зміни та поправки в ці Правила, та публікувати їх нову редакцію на Нашому сайті. Ви повинні періодично перевіряти цю веб-сторінку, щоб пересвідчитись, що розумієте зміст змін, внесених до цих правил. Ми також можемо проінформувати вас про внесення змін до цих правил шляхом надсилання електронної пошти або через систему передачі приватних повідомлень Нашого сайту.

8.Ваші права

Ви можете отримати доступ до Ваших Персональних Даних та зробити запит на надання фізичної або електронної копії всіх Ваших Персональних Даних, що зберігаються у Нас.

Ви можете пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни, виправлення, видалення Ваших Персональних Даних у передбачених законом випадках; ( вносити застереження стосовно обмеження права на обробку Ваших Персональних Даних під час надання згоди; та  відкликати згоду на будь-яку з операцій з обробки даних.

Ви можете реалізувати ці права, надіславши запит нам на електронну пошту або поштову адресу, зазначивши прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує особу, яка подає запит, відповідно до пункту 1 частини четвертої статті 16 Закону України «Про захист персональних даних». Якщо запит подано іншою особою у Ваших інтересах, без надання доказів того, що запит законно зроблено від Вашого імені, запит буде відхилено. Будь ласка, зверніть увагу, що будь-яка інформація про Вашу особу, надана Нам, буде оброблятися тільки у відповідності та в межах, дозволених чинним законодавством.

Ми лишаємо за собою відмовити в наданні інформації за вашим запитом, в межах чинного законодавства.

9. Сторонні веб-сайти

Наш веб-сайт містить гіперпосилання на, та деталі про веб-сайти сторонніх компаній та осіб. Ми не маємо інструментів керування, та не несемо відповідальності за політику конфіденційності й практики сторонніх осіб та компаній в цій галузі.

 

  1. Файли-Cookies

Наш веб-сайт використовує файли-cookies. Cookie — це файл, що містить ідентифікатор (стрічку, яка складається з літер та цифр), і який надсилається веб-сервером до веб-браузеру, та зберігається браузером. В подальшому, ідентифікатор надсилається назад на сервер кожного разу, коли браузер запитує веб-сторінку з серверу. Файли-cookies можуть бути або «постійними» або «сеансові»: постійні будуть зберігатися браузером та будуть придатними до завершення терміну дії, якщо тільки не будуть видалені користувачем завчасно; «сеансові» навпаки – будуть видалятися після завершення сеансу роботи з сайтом або після закриття браузеру. Файли-cookies зазвичай не містять жодної інформації, яка ідентифікує особу користувача. Проте, Ваша персональна інформація, яку ми маємо, може бути пов’язана з інформацією, що зберігається та отримана від файлів-cookies.

На Нашому веб-сайті Ми використовуємо Google Analytics та Facebook Pixel для розпізнавання комп’ютера, коли користувач відвідує веб-сайт, відстеження навігації користувачів по веб-сайту, вдосконалення зручності користування сайтом, аналіз використання веб-сайту, адміністрування сайту попередження шахрайства та вдосконалення безпеки сайту, персоналізація сайту для кожного користувача, цільова реклама, яка може бути цікава окремим користувачам.

Якщо Ви не хочете отримувати файли cookies, то Ви можете настроїти у Вашому браузері відхилення цих файлів. Крім того, Ви також можете видалити Наші файли cookies після відходу з сайту. Хоча Ви не зобов’язані завантажувати Наші файли cookies  при відвідуванні Наших сайтів, якщо Ви налаштували відхилення файлів cookies в Вашому браузері, Ви не зможете користуватися всіма функціями Наших сайтів.

 

Використовуючи цей Сайт, Ви даєте згоду на обробку, збір, систематизацію, використання, та накопичення Персональних даних.

При наявності питань по цій Політиці конфіденційності, будь ласка, зв’яжіться з нами:

Електронна адреса: energylviv@ukr.net